Tervező csapat

A tároló tartályok, legyenek azok olajipari vagy vegyipari berendezések, a használat során piszkolódnak, lerakódások képződnek a falakon. Az összegyűlt szennyeződés minőségi problémákhoz, a lerakódás alatt felgyorsult korróziós folyamatok környezetszennyeződéshez, anyagveszteséghez vezethetnek.

A tartályokban tárolt bárminemű közeg minőségének megőrzéséhez, és az abból kiszolgált gépek , berendezések hosszú távú, stabil, valamint költséghatékony üzemeltetéséhez elengedhetetlen a tárolótartályok tisztasága, az edényzet állapotának megóvása.

Minden, a tartályokat érintő művelet – tartályvizsgálat, műszerezés, javítás, átalakítás vagy megszüntetés – előtt a tartályokat ki kell tisztítani, a kitermelt veszélyes hulladéknak minősülő maradékot pedig meg kell semmisíttetni. A tartálytisztítás egy különleges és veszélyes, ugyanakkor komoly szaktudást igénylő tevékenység.

Cégünk az 1/2016 (I.5.) NGM rendelet előírásai szerint vállalja üzemanyag-technológiai, olajipari, vegyipari és gyógyszeripari tartályok tisztítását.

Kérdése van? Érdeklődik a szolgáltatásaink iránt?