Tervező csapat

Az elmúlt mintegy száz év alatt átalakultak az emberi szokások, rohamos fejlődésnek indult a gazdaság amelynek számos kevésbé kedvező következménye is ismert mára. Különösen a II. világháborút követően felgyorsult az iparosodás, városiasodás, közúti közlekedés, valamint a mezőgazdaság kemizálása és gépesítése. Ugrásszerűen nőtt a környezeti elemek mint a levegő, víz, talaj szennyezése, különösen az ország ipari centrumaiban. A szennyezettebb területek aránya mintegy 10 % körüli, azonban a koncentrált ipar és a nagyvárosi népsűrűség nyomán itt él a lakosság közel fele.

Napjainkra tudatosult a környezet megóvásának fontossága, országos kárfelmérési és kármentesítési program indult. Azonnali cselekvésre van szükség, hiszen a szennyezők a talajba és a vizekbe jutva veszélyeztetik egészségünket és az egész élővilágot.

Töltőállomások létesítése, megszüntetése előtt akkreditált talaj és talajvízminta vétellel, és a minta bevizsgáltatásával ellenőrizzük és dokumentáljuk az érintett terület állapotát.

Kérdése van? Érdeklődik a szolgáltatásaink iránt?